søndag 21. oktober 2007

Rural USA

I steden for å utforske stor byene og andre hippe plasser har turen denne helga gått til de indre bygder i området her. På lørdag gikk turen til Floyd, Va. Vi kjørte et stykke på Blue Ridge Parkway som er en turvei som går langs mye av Appallacian Mountains. Utsikten var upåklagelig, med muligheten til å se inn i North Carolina. Vi ble anbefalt av noen innfødte å besøke en resturant i byen.

De som mener at amerikanere ikke kan lage mat tar skamelig feil!! En ekte "famly style" middag med det som hører til, selvfølgelig All you can eat. Noe som vi og gjorde til gangs.
I dag gikk turen til West Virginia. For å være helt ærlig så var det ikke så mye å skryte av. Annet en at det er virklig rart å se byer uten mennesker. Veien der er likevel bedre enn de fleste i Norge. Kanskje ikke så rart når det uten for hvert hus står minst 4 biler (ikke alle som er kjørbare). Det virker ikke som våpen heller er mangel vare (se bildet). En ting som må nevnes er fargen på trærne nå som høsten har kommet for fullt er det virklig et fargerikt landskap.



Eller så er det på torsdag kveldskamp mot Boston College. Dette skal vist nok være den største kampen i sesongen. Jeg har værdt så heldig å vinne en bilett i lotteriet så det blir en stor fest. På svarte børsen går bilettene for opp mot 200 dollar!! Det er umulig å beskrive hvor stor fotballen interessen er her. Men det er folk som har leiligheter i byen som de benytter bare for kamp helgene (ca 8 helger i året).

Skiltene er på bilen er forøverig "Reddal", så gratulerer til Audun gevinsten!!

5 kommentarer:

Audun sa...

Takk, takk! Tusen takk, å det var så lite.

Anonym sa...

når kommer du heim t jul??

Kaare Gunnar sa...

Jeg kommer hjem den 17 desember! Saa tia gaar fort

Anonym sa...

Konge at du kommer hjem til jul! Ses på nyttårsaften, sant??

Anonym sa...

hey=) jeg fikk ji okke muligheten til å gjette hva du hadde på skiltet men regnet egentlig med at det var enten reddal eller kaare... det er bra at du holder oss oppdatert på hva som skjer der henne..=) jeg skal prøve å få gjort det samme nå som jeg har endelig fått meg en egen pc=)
snakkes snart=) klem anna sofie